Vesterbro Lokaltv – vi fortæller bydelens historier


Vesterbro Lokaltv fokuserer på bydelens begivenheder og vi dækker stort og småt af interessante og relevante historier på Vesterbro. Er der et nyåbnet galleri, en metrostation på vej eller en sød historie fra byens bager, så er Vesterbro Lokaltv på pletten.

Det er dog ikke ensbetydende med, at vi har et snævert perspektiv; vi tillader os også at bevæge os uden for Vesterbro, når der er begivenheder, som fanger vores opmærksomhed.

Professionel tv-produktion
I dag er vi et lille produktionshold, seks i alt, og tæller i denne flok fire fotografer, tre redigerings-teknikere, to studieværter, tre-fire tilrettelæggere, seks reportere, en redaktør og en stationsleder, som kan næsten det hele.

Med andre ord: Vesterbro Lokaltv er produceret af frivillige med mange talenter. Der er mange af branchens succesfulde karrierer, der er blevet skudt i gang på Vesterbro Lokaltv. Så er der dem, der gør Vesterbro Lokaltv til en karriere og ikke mindst er der vores seere, som vi altid gerne hører fra!

Vesterbro Lokaltv gennem 20 år
Vesterbro Lokaltv har en lang historie, som strækker sig tilbage til sen-80’erne. Som et skib i rørt vande har stationen sejlet med mange forskellige folk ved roret.
Bemandingen gennem årene har svinget fra 2 til 40 frivillige medarbejdere. Med en kaptajn som Kai Michelsen i spidsen er kursen blevet rettet op og skuden er på vej ind i smult vande.